Ingredientai
Garuose ruoštos raudonosios pupelės
1 indelis
Česnakas
4 skiltelė
Citrina
1 pcs
Čili pipirai
2 pcs
Alyvų aliejus
4 šaukštas
Kukurūzų traškučių
16 pcs
Gražgarstės
50 g
Gaminimo eiga
Avokadus perpjauname, išimame kauliukus, šaukštu išskobiame minkštimą.
Vieną čili pipirą supjaustome išilgai, pašaliname sėklas.
Trintuvu sutriname pusę skardinės pupelių, avokadų minkštimą, alyvuogių aliejų, druską, čili bei kitus pipirus ir citrinos sultis iki vienalytės masės.
Šaukštu išdėliojame paruoštą masę ant kukurūzų traškučių. Papuošimui ant viršaus uždedame likusias pupeles, plonai supjaustytas čili pipiro riekeles ir gražgarsčių lapelius.
Rekomendacijos. Norint, kad avokado minkštimas nepatamsėtų, jį reikia sumaišyti su nedideliu kiekiu citrinos sulčių arba citrinos rūgštimi.