Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
2. Minkštą sviestą ištriname su cukrumi iki purios masės. Užtruks apie 5 min.
3. Įmušame po vieną kiaušinį ir plakame iki purumo. Taip sudedame visus kiaušinius.
4. Įmaišome vanilinį cukrų.
5. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska, kava. Beriame į kiaušinių masę ir išmaišome. Supilame pieną, dedame sutarkuotas smulkia tarka morkas (smulkesne nė burokinė), beriame riešutus, prieskonius ir viską išmaišome. Tešla gaunasi tiršta.
6. Kepimo indą ištepame sviestu ir supilame tešlą. Išlyginame paviršių ir dedame į orkaitę. Kepame apie 50 min., kol pyragas iškepa. Atvėsiname.
7. Kremui visus ingredientus sumaišome iki vientisos masės. Dedame kremo ant atvėsusio pyrago ir išlyginame paviršių.
8. Puošiame kavos pupelėmis.