Šis traškus desertasvafliai su karamelės įdaru – tinka net svarbiausioms šventėms. Jei nenorite, įdaro nedėkite – skanu ir be jo. Vaflius mėgsta tiek mažas, tiek didelis.

Gaminimo eiga

1. Ištirpiname margariną, suberiame cukrų ir gerai ištriname, kad cukrus ištirptų.

2. Kiaušinio baltymus atskiriame nuo trynių ir gerai išplakame. Į atvėsusį margariną, pastoviai maišant, dedame po vieną kiaušinio trynį, grietinę ir miltus. Pilame išplaktus kiaušinio baltymus ir atsargiai išmaišome. Paprastai gali nepavykti iš karto padaryti reikiamo tirštumo tešlą. Jeigu vafliai gaunasi per ploni, dedame dar miltų.

3. Vaflių keptuvą įkaitiname, patepame aliejumi, pilame kelis šaukštus vaflių tešlos ir kepame. Dar šiltus vaflius susukame vamzdeliu.

4. Pasigaminame vaflių įdarą: sviestas įdarui turi būti minkštas, palaikytas kambario temperatūroje. Karamelizuotą saldintą sutirštintą pieną išsukame su sviestu. Gautą kremą sukrečiame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į vaflių vamzdelius.