Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
4 vnt.
Imbieras
20 g
Česnako
2 skiltelės
Aliejaus
1 v. š.
Vištienos sultinys
400 ml
Kokosų pienas
100 ml
Porcijos: 2
Šiek tiek aštri, šiek tiek pikantiška, net šiek tiek saldoka – tokia yra morkų sriuba su kokosų pienu ir imbieru. Tokiu patiekalu tikrai nustebinsite artimuosius ir svečius. Morkų sriuba su kokosų pienu ir imbieru papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Stambiai supjaustykite svogūną, morkas. Imbierą ir česnaką susmulkinkite.
2. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų kepimui ir jame apkepkite smulkintas daržoves apie 5–6 min.
3. Supilkite vištienos sultinį ir virkite apie 20 min.
4. Supilkite kokosų pieną, pagardinkite druska ir pipirais ir dar pavirkite apie 10 min.
5. Morkų sriuba su kokosų pienu ir imbieru sutrinkite rankiniu trintuvu ir pagardinkite žiupsneliu grūstų pipirų ir keletu baziliko lapelių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG