Ingredientai
Česnako
3 skiltelės
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Raudonos aitriosios paprikos
1 vnt.
Imbieras
20 g
Ryžių actas
1 v. š.
Sojų padažas
2 v. š.
Medus
1 v. š.
Minkšto tofu sūrio
350 g
Aliejaus
3 v. š.
Kapotų svogūno laiškų
1 saujelė
Porcijos: 3
Nusibodus įprastiems užkandžiams išbandykite tofu sūrį su imbieriniu padažu. Paruošite vos per 5 minutes. Tofu sūrį apibarstykite svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Česnaką, svogūną, aitriąją papriką, imbierą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite.
* Daržoves užpilkite ryžių actu, sojų padažu ir medumi.
* Tofu sūrį įpjaukite.
* Ant imbierinio padažo užpilkite įkaitintą aliejų ir vėl gerai išmaišykite.
* Tofu sūrį apipilkite padažu ir apibarstykite svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG