Ingredientai
Baltojo ridiko
1 vnt.
Sezamų sėklų aliejaus
2 v. š.
Sezamų sėklų aliejaus
2 a. š.
Maltas imbieras
1 a. š.
Ryžių actas
2 v. š.
Medus
1 v. š.
Svogūno laiškų, supjaustyti
2 vnt.
Porcijos: 4
Azijietiškai marinuoti baltieji ridikai tiks prie mėsos patiekalų, tiks dėti į salotas. Traškūs pikantiško skonio – tikrai neliksite jiems abejingi. Patiekdami azijietiškai marinuotus baltuosius ridikus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Baltąjį ridiką supjaustykite daržovių skustuku juostelėmis.
* Pjaustytą ridiką sumaišykite su aliejumi, „Hoisin“ padažu, prieskoniais, actu ir medumi.
* Marinuokite 1 val.
* Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Patiekdami marinuotus ridikus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais, druska ir sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG