Ingredientai
Lašišos filė
250 g
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
„Hoisin“ padažo
1 v. š.
Sojų padažas
1 v. š.
Ryžių actas
0.5 v. š.
Medus
0.5 v. š.
Porcijos: 2
Glazūruoti lašišos iešmeliai nuostabiai tisk pietums, vakarienei ar iškylai. Marinuosite 10 minučių, o iškepsite per 4–5. Glazūruotus lašišos iešmelius papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Nuo IKI lašišos filė nuimkite odelę ir supjaustykite stambiomis juostelėmis.
2. Lašišos filė juosteles pagardinkite prieskoniais ir aliejumi. Pamarinuokite apie 10 min.
3. Marinuotas lašišos juosteles suverkite ant iešmelių.
4. Kepkite ant įkaitinto grilio po 2 min. iš abiejų pusių.
5. Sumaišykite „Hoisin“, sojų padažus, actą ir medų.
6. Iškeptus lašišos iešmelius apšlakstykite gautu padažu. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG