Mėgstančius įvairius užkandžius kviečiame pasilepinti traškiais svogūnų žiedais. Šis gardus užkandis maloniai nustebina ne vieną. Traškius svogūnų žiedus rekomenduojama patiekti su majonezo padažu.

Gaminimo eiga

* Svogūną supjaustykite stambiais žiedais ir išskirstykite juos po vieną.

* Dubenyje miltus išmaišykite su druska, pipirais.

* Kitame inde kiaušinius išplakite su pienu.

* Dar į kitą indą supilkite džiūvėsėlius.

* Svogūnų žiedus po vieną apvoliokite miltuose, po to pamirkykite kiaušinio plakinyje ir galiausiai pavoliokite džiūvėsėliuose.

* Virkite svogūnų žiedus iki 170 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 5–7 minutes.

* Patiekite su mėgstamu padažu.