Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį berkite rudajį cukrų, sudėkite medų, sviestą ir ant nedidelės ugnies maišydami kaitinkite, kol ištirps, ir gausite vientisą masę.
* Į dubenį verskite miltus, sodą, cinamoną, imbierą, supilkite kiek pravėsusią medaus ir sviesto masę, išmaišykite.
* Į tešlą įmuškite kiaušinius, išmaišykite, supilkite pieną, išmaišykite. Suberkite pasmulkintus riešutus, išmaišykite.
* Sukrėskite tešlą į kepimo indą, išlyginkite ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 40 minučių.
* Į indelį suberkite cukraus pudrą, įpilkite vandens, išmaišykite ir gauta mase aplaistykite iškepusį keksą, šepetėliu išlyginkite. Gausiai apibarstykite džiovintomis apelsino žievelėmis.
* Keksą supjaustykite gabaliukais, apliekite likusiu glajumi ir neškite į stalą.