Ingredientai
Kokia žiema be karšto šokoladinio gėrimo. O ypač jo norisi vėjuotą, žvarbią dieną. Mėgaukitės karštu šokoladiniu gėrimu!
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį pilkite pieną ir pašildykite.
* Peiliu susmulkinkite šokoladą.
* Į atskirą indą berkite kakavą, kukurūzų krakmolą, cinamoną, įpilkite apie 100 ml šilto pieno, išmaišykite.
* Į likusį pieną berkite smulkintą šokoladą, cukrų, supilkite kakavos ir krakmolo mišinį, kaitindami išmaišykite, kol masė ims šiek tiek tirštėti.
* Į atskirą indą pilkite grietinėlę, vanilę ir plakite plaktuvu, kol sutirštės.
* Grietinėlės masę dėkite į konditerinį maišelį.
* Į norimą indą pilkite šokoladinį gėrimą ir ant jo viršaus išspauskite grietinėlės – suformuokite lyg kepurę. Apibarstykite tarkuoto šokolado drožlėmis ir liofilizuotomis braškėmis.