Mėsainis su kepta vištiena – ne tik užkandžiui, jis gali tapti ir puikiu pietų patiekalu. Ypač gaminamas su sūriu užkepta vištiena. Sultingas vištienos kepsnys ir gaivios daržovės – tai yra šio nuostabiai gardaus mėsainio paslaptis.

Gaminimo eiga

* Svogūną, papriką supjaustykite smulkiais pusžiedžiais, pomidoriukus – per pusę, petražoles susmulkinkite ir viską suberkite į vieną dubenį.

* Ant daržovių užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sulčių, užpilkite aliejaus, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

* Jau marinuotą „Grill party“ vištienos šlaunelių mėsą kepkite ant grilio, kol apskrus.

* Perkelkite vištieną į kepimo popieriumi dengtą skardą, ant viršaus uždėkite juostelėmis pjaustyto sūrio ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 8 minutes.

* Tuo laiku ant grilio apkepkite burgerių bandelių puseles.

* Ant bandelės pusės išspauskite „Grill party“ kečupo, uždėkite gerą šaukštą paruoštų daržovių, vištienos kepsnį ir ant viršaus – kitą bandelės pusę.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai