Porcijos: 2
Itin skulptūriškai atrodantis skrudintos duonos užkandis. Reikia pasistengti ruošiant šį skanėstą, tačiau jis tikrai gardus ir puikiai atrodo ant stalo. Skrudintos duonos užkandį patiekite iškart.

Gaminimo eiga

* Iš duonos nedideliu žiedu išspauskite apskritimus ar supjaustykite ją kvadratėliais (be plutos) ir iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje ant sviesto.

* Avokadų minkštimą ištrinkite su druska ir pipirais. Sumaišykite su pusės citrinos sultimis.

* Formuokite užkandį: ant duonos riekelės dėkite avokadų kremo, tada – vėl duonos riekelę ir kremo sluoksnį. Ant viršaus uždėkite smulkiais griežinėliais tarkuotų ar pjaustytų ridikėlių. Ridikėliais apdėliokite ir užkandžio šonus.

* Ant bokštelio viršaus uždėkite ikrų ir papuoškite krapo šakele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai