Ingredientai
Aliejus
4
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Konservuotos raudonosios pupelės
2
indeliai
SANTA MARIA padažas TACO
0.5
pakelio
Pomidorai
2
vnt.
Svogūnų laiškai
40
g
Sūris
100
g
SANTA MARIA avokadų padažas GUACAMOLE DIP
1
indelis
Grietinė
250
g
Juodosios alyvuogės
100
g
SANTA MARIA kukurūzų traškučiai
2
pakeliai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite nuolat maišydami pjaustytus svogūnus, apie 5–6 min., kol jie apskrus.
Vėliau sudėkite česnakus ir pakepkite dar minutę nuolat maišydami.
Sudėkite nusausintas pupeles ir kepkite dar 3 min.
Vėliau supilkite prieskonių mišinį, gerai išmaišykite ir pabarstykite druska pagal skonį.
Patiekalą galite patiekti kiekvienam žmogui atskirai arba viename dideliame puode (1,5 l talpos). Jį reikia susluoksniuoti tokiu būdu: iš pradžių sudėti pupeles, tada tarkuotą sūrį, supjaustytus svogūnų laiškus, smulkiai supjaustytus pomidorus, avokadų padažą, grietinę ir pabaigoje smulkintas alyvuoges.
Patiekti reikia kartu su šiltais traškučiais.
Atsiliepimai