Ingredientai
Kiaušiniai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
stiklinė
Pienas
stiklinė
Miltai
170
g
Fermentinis sūris
70
g
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Kitokio skonio duona.
Gaminimo eiga
Patarimas: naudokite kambario temperatūros kiaušinį. Kad būtų greičiau, galite jį keletą minučių palaikyti inde su šiltu vandeniu.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Riebalais patepkite 16 mini keksiukų kepimo formelių. Visus ingredientus mikseriu išplakite iki tolygios masės ir sukrėskite į formeles.
Kepkite orkaitėje 15-20 min, kol gražiai parus. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Duoną valgykite šiltą. Jei patieksite vėliau, pašildykite.
Atsiliepimai