Ingredientai
Jautienos išpjova
300 g
Kokosų pienas
200 g
Karis
5 g
Petražolės
10 g
Krapai
10 g
Didesnių svogūnų
40 g
Česnako
20 g
Imbieras
40 g
Čili pipirai
1 vnt.
Šparaginių pupelių
200 g
Porcijos: 4
Kąsnelis tolimųjų šalių receptų, kurį galite pasidaryti patys.
Gaminimo eiga
Visos prieskoninės daržovės, išskyrus šparagines pupeles, supjaustomos labai smulkiais kubeliais ir apkepamos svieste.
Jautiena nuplėvinama, supjaustoma labai smulkiomis juostelėmis ir apkepama kartu su daržovėmis.
Kai jautiena apkepa, pilamas kokosų pienas, gardina druska, pipirais ir troškinama. Kai jautiena suminkštėja, dedamos smulkiai pjaustytos šparaginės pupelės.