Ingredientai
Šparaginių pupelių
500 g
Lydytas sviestas
1 šaukštelis
Imbieras
1 gabaliukas
Česnako
1 skiltelė
Ryžių actas
1 šaukštelis
Sezamų aliejus
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Šparaginės pupelės – dietinis patiekalas: mažai kalorijų- daug naudos, ypatingai tinkantis vakarienei ar kai norisi ilgesnio valgymo proceso. Be to, šį valgį mėgsta vaikai, tik jei ruošiate vaikams, gaminkite ne taip aštriai kaip sau.
Gaminimo eiga
Keptuvėje su lydytu sviestu ar aliejumi pakepinti imbierą ir į keturias dalis supjaustytas šparagines pupeles. Kepinti 3-5 min ant didelės ugnies. Praėjus nurodytam laikui į keptuvę įberti česnaką, druską, įpilti sezamų aliejaus, ryžių acto. Gerai viską išmaišyti. Kepti 1-2 minutes.
Skanaus linki recepto autorius – lieknėjimo programos dalyvis Vaidotas I.