Ingredientai
Pusriebės varškės
350 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Pienas
1 stiklinė
Manų kruopos
4 v. š.
Cukraus
4 v. š.
Lydytas sviestas
70 g
Kepimo milteliai
1 v. š.
Vanilinio cukraus
1 a. š.
Džiovinti ananasai
150 g
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 saujelė
Cukraus miltelių
1 a. š.
Mėgstamų uogų
1 sauja
Porcijos: 2
Varškės apkepas su ananasais – dar vienas receptas, kokį verta įsiminti. Minkštas ir purus, o jau aromatas – dieviškas. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus, išskyrus ananasą, sumalkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.
2. Ananasą supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės masę.
3. Supilkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 45–60 min.
4. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais, cukraus milteliais ir mėgstamomis uogomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG