Ingredientai
Didelis svogūnas
1 vnt.
Miltų
100 g
Kajeno pipirai
1 a. š.
Kiaušiniai
2 vnt.
Pienas
30 ml
Džiūvėsėliai
100 g
Porcijos: 2
Mėgstančius įvairius užkandžius kviečiame pasilepinti traškiais svogūnų žiedais. Šis gardus užkandis maloniai nustebina ne vieną. Traškius svogūnų žiedus rekomenduojama patiekti su majonezo padažu.
Gaminimo eiga
* Svogūną supjaustykite stambiais žiedais ir išskirstykite juos po vieną.
* Dubenyje miltus išmaišykite su druska, pipirais.
* Kitame inde kiaušinius išplakite su pienu.
* Dar į kitą indą supilkite džiūvėsėlius.
* Svogūnų žiedus po vieną apvoliokite miltuose, po to pamirkykite kiaušinio plakinyje ir galiausiai pavoliokite džiūvėsėliuose.
* Virkite svogūnų žiedus iki 170 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 5–7 minutes.
* Patiekite su mėgstamu padažu.