Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
200 g
Bulvių
200 g
Porai
60 g
Pjaustyti pomidorai
150 g
Šparaginių pupelių
100 g
Baltas sausas vynas
100 ml
Žuvies sultinys
1 l
Pomidorų padažo
80 g
Menkės filė
100 g
Lašišos filė
100 g
Oto filė
100 g
Krevečių
200 g
Moliuskai (smulkūs)
100 g
Porcijos: 4
Viduržemio jūros autentika.
Gaminimo eiga
Į verdantį žuvies sultinį sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir morkas. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite visus likusius ingredientus ir uždengę dangtį patroškinkite dar penkias minutes.
agardinimui riekelėmis supjaustykite prancūzišką batoną, užtepkite pomidorų padažo su smulkintu česnaku ir apkepkite orkaitėje, kol apskrus.