Ingredientai
Cukraus
0.5 kg
Obuolių
1 kg
Persikų arba nektarinų
3 vnt.
Apelsinai
2 vnt.
Vanilės ankštis
1 vnt.
Cinamono
1 šaukštelis
Imbieras
0.5 šaukštelis
Vandens
0.5 stiklinė
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Linai.
Gaminimo eiga
1. Obuolius, apelsinus nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.
2. Persikus smulkiai supjaustykite.
3. Suberkite į puodą, įpilkite vandens.
4. Suberkite cukrų ir išmaišykite.
5. Palaukite kol užvirs ir sumažinkite ugnį.
6. Nugraibykite putas.
7. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.
8. Virkite ant mažos ugnies apie 10-15 minučių.
9. Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.