Ingredientai
Bulvių
6 vnt.
Moliūgai
1 kg
Kokosų pienas
150 ml
Jautienos sultinys
1 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Muskato riešutai
0.5 šaukštelis
Cinamono
0.5 šaukštelis
Imbieras
0.5 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Bulves nulupkite, smulkiai supjaustykite ir dėkite į puodą su vandeniu virti. Įberkite jautienos sultinio sutrupintą kubelį.
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Moliūgą sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Apiberkite druska, juodaisiais pipirais, tarkuotais muskato riešutais, kardamonu, imbieru ir cinamonu.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Sudėkite moliūgą į puodą, įpilkite kokosų pieno ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
Patiekite su skrudintu batonu. Galite įberti skrudintų moliūgo sėklų ar smulkintų riešutų.