Ingredientai
Vištienos šlaunelių
3 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Ievagrybių
12 vnt.
Vištienos sultinys
1 stiklinė
Raudonas sausas vynas
0.5 stiklinė
Rozmarinai
1 šaukštelis
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištų ketvirčius perpjaukite per pusę ir įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Apkepkite svieste, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.
Suberkite pjaustytas morkas, svogūnus, pievagrybius, įpilkite sultinio, raudono vyno ir uždenkite dangčiu.
Suberkite rozmarinus ir čiobrelius.
Troškinkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.