Ingredientai
Susmulkinto šviežio kopūsto
0.25 vnt.
Mangai
0.5 vnt.
Kalendra
1 saujelė
Kapotų svogūno laiškų
1 saujelė
Raudonos aitriosios paprikos
0.5 vnt.
Ryžių actas
2 v. š.
Sezamų aliejus
2 v. š.
Porcijos: 2
Mangų ir kopūstų salotos tokios gardžios, kad tinka jas valgyti ir vienas. Tačiau derės ir prie švelnios mėsos ar žuvies patiekalo. Mangų ir kopūstų salotos – tikras vitaminų kokteilis!
Gaminimo eiga
1. Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais, mangą supjaustykite griežinėliais.
2. Smulkiai supjaustykite kalendrą, svogūnų laiškus ir aitriąją papriką. Sumaišykite su pjaustytu mangu ir kopūstu.
3. Viską pagardinkite ryžiu actu, sezamų aliejumi ir druska.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG