Ingredientai
Gaminimo eiga
* Įpilkite į puodą šlakelį aliejaus ir sudėkite vištienos šlauneles. Įmeskite čiobrelio šakelę, užberkite druskos. Mėsą gerai pakepkite iš abiejų pusių.
* Iškepusią vištieną sudėkite į kepimo indą.
* Į puodą, kuriame kepė mėsa, berkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, bulvytes, įdėkite sviesto, perpus perpjautą česnako galvą, įmeskite rozmarino šakelę. Ten pat suberkite maltus papriką, imbierą ir kuminą. Išmaišykite ir pakepkite.
* Į truputį apkepintas bulvytes suberkite griežinėliais pjaustytus čili pipirus ir supilkite pomidorus savo sultyse, pamaišykite.
* Bulvytes su padažu pilkite ant kepimo inde esančių šlaunelių, ant viršaus užbarstykite mocarelos ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite valandą.
* Iškepusią vištieną apibarstykite smulkinta šviežia kalendra ir mėgaukitės.