Ingredientai
Gaminimo eiga
* Imkite apvalų „Iki“ duonos su daigintais rugiais kepaliuką ir nupjaukite viršų. Išgremžkite minkštimą – jį panaudokite kitam patiekalui.
* Patį duonos kepaliuką dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes.
* Į puodą įpilkite aliejaus ir suberkite smulkiai pjaustytą svogūną. Pamaišykite. Įdėkite sviesto.
* Ten pat į puodą suberkite susmulkintą česnaką, supjaustytus šitakio grybus, įmeskite kelias čiobrelio šakeles. Pagardinkite druska ir pakepkite.
* Pabaigoje išimkite čiobrelio šakeles ir įpilkite daržovių sultinio bei grietinėlės. Išmaišykite ir leiskite porą minučių pavirti.
* Viską trintuvu sutrinkite ir gautą sriubą pilkite į pakepintą duonos kepaliuką.
* Puoškite petražolių lapeliais ir parmos kumpio trupiniais.