34-erių šiaulietei sunku suskaičiuoti, kiek sykių buvo paklausta, ką palaikys olimpinio 3x3 krepšinio turnyro pusfinalyje.

„Ne pirmą kartą lietuviai su olandais žaidė, tiesiog dar niekada rungtynės nebuvo tokios svarbios. Tad labai daug kam buvo smalsu, už ką sirgsiu. Manau, visi supras, jog palaikau būsimą vyrą. Galų gale, realizavosi geriausias scenarijus, kokį tik galėjau įsivaizduoti“, – „Delfi“ sakė K. Nacickaitė.

Viena Lietuvos moterų didžiojo krepšinio rinktinės lyderių pirmadienį istorinėje Konkordo aikštėje iš tribūnos stebėjo, kaip Nyderlandų komanda triuškinančiu rezultatu 20:9 nustūmė jos tautiečius nuo finalo.

„Iš pradžių labai jaudinausi, tikriausiai daugiau nei kada nors anksčiau. Bet paskui ta įtampa greitai išgaravo matant, kas vyksta aikštėje. Ar lietuviai pernelyg susijaudinę buvo, ar pavargę, ar iki galo nepasiruošę – olandų gynyba juos tiesiog sugniaužė, nieko neleido.

Žiūrint rungtynes ėmė dvejopi jausmai. Aišku, buvo gaila tautiečių. Bet žinojau, kad paskui jie tikrai dar turės šansų atsigriebti mače dėl bronzos“, – prisiminė K. Nacickaitė.

Po kelių valandų ėmė pildytis jos minėtas „svajonių scenarijus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją