Finale prancūzų lauks arba JAV, arba Serbija.

Vokietija diktavo sąlygas beveik visą pirmą rungtynių pusę, bet atsitiesę žaidynių šeimininkai išlygino rezultatą (33:33).

Trečiajame kėlinyje savo šou pradėjo rengti Guerschonas Yabusele, kuriam vietiniai sirgaliai skyrė „MVP“ skanduotę.

Keletas nuostabių Nicolaso Batumo epizodų gynyboje ir prancūzai prieš lemiamas 10 žaidimo minučių įgijo 6 taškų persvarą (56:50).

Šeimininkai nestabdė ir toliau. Victoras Wembanyama blokavo Denniso Schroderio mestą tritaškį, o Frankas Ntilikina tolimu metimu padidino prancūzų persvarą iki 13 taškų (66:53).

Visgi vokiečiai nepasidavė ir grįžo į kovą, o likus žaisti 38 sekundes, Franzas Wagneris tritaškiu nukirpo šeimininkų persvarą iki 2 taškų (68:70).

N. Batumas nepataikė tritaškio, bet F. Wagneris neišlaikė kamuolio aikštėje.

V. Wembanyama pataikė vieną baudą iš dviejų ir paliko paskutinę ataką vokiečiams (71:68). D. Schroderis prametė baudos metimą, o I. Cordinier įtvirtino prancūzų pergalę bei užtikrino šiai rinktinei bent jau sidabro medalį.

Prancūzijos krepšinio rinktinė: Yabusele 17, Cordinier 16, Wembanyama 11, Lessortas 10.

Vokietijos krepšinio rinktinė: Schroderis 18, F. Wagneris 10, Obstas ir Theisas po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją