Šia istorija Almantas pasidalino Ilgaamžiškumo konferencijoje „Longevity“, kurioje su juo kalbėjomės apie laimę, perdegimą ir ne visada teisingus gyvenimo posūkius. Nors yra IT specialistas, praleidęs ne vienerius metus šioje srityje, šiuo metu pašnekovą pristatome kaip psichologijos ir neuro mokslo fanatiką ir konferencijos „Pauzė“ įkūrėją.

„Tai labai tamsūs gyvenimo puslapiai“

Pokalbio pradžioje A. Dulkiui buvo užduotas klausimas – kas šiandien jam suteikia laimės? Pasak pašnekovo, visų pirma, reikia išmokti būti čia ir dabar, nes didžiausia klaida galvoti, kad laimė ateis kažkada vėliau.

„Dažnai galvojame, kad yra geros ir blogos emocijos. Taip pat, kaip sakome, kad juoda spalva yra kažkokia bloga spalva. Bet juk ir jūs dabar taip apsirengusi, ir aš, tai tokia pat gera spalva. Lygiai taip pat su emocijomis, jos visos reikalingos, ir džiaugsmas, ir liūdesys. Bandymas vengti emocijų yra blogai“, – sakė pašnekovas.

Almanto gyvenime nutiko net keli itin sukrečiantys įvykiai, kurie būtų palaužę net ir patį stipriausią žmogų. Prieš pradėdamas kalbėti vyras sako – papasakoti galiu, bet tik įspėsiu, kad tai labai tamsūs gyvenimo puslapiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)