Ši socialinė akcija, turinti tikslą įtraukti kuo daugiau Lietuvos senjorų į spalvotą visuomeninį gyvenimą, jau susilaukė didelio susidomėjimo ir palaikymo. Prie jos jungiasi šiaurietiškojo ėjimo klubai iš visos Lietuvos, visuomenės sveikatos biurai, individualūs šios sporto šakos entuziastai. Džiugina faktas, kad bėgikai-maratono dalyviai „Ilgaamžiškumo distancijai“ registruoja savo artimuosius – tėvus, senelius, net ir prosenelius.

Šis paprastas ir efektyvus fizinio aktyvumo būdas, šventinė aplinka, bendraminčių ratas – visa tai geros nuotaikos, padėsiančios įveikti rudens melancholiją, garantija! Šiaurietiškasis ėjimas – saugus ir amžiaus apribojimų neturintis sportas, todėl jis pamėgtas įvairių amžiaus grupių žmonių. Senjorai renginyje dalyvaus NEMOKAMAI.

Visiems palaikantiems ir solidariems šiaurietiškojo ėjimo profesionalams ir mėgėjams bus taikomas simbolinis „Širdies mokestis“– surinktos lėšos bus skirtos naujiems aktyvaus senjorų laisvalaikio projektams.

Išankstinė registracija internetu paspaudus ČIA.

Renginio data: 2015-09-13
Susirinkimo vieta ir laikas: nuo 14:00 val., prie L. Stuokos – Gucevičiaus paminklo (L. Stuokos – Gucevičiaus g., Vilnius).
Starto laikas: 15:30 val.
Trasos atstumas – 4,2 km

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)