– Ar tiesa, kad pabudęs žmogus netrukus turėtų pasituštinti? Kaip pradėti dieną, kad greičiau tą padarytume? O jei tokio poreikio nejaučiame, ko tuomet patartumėte imtis?

– Sklandžiai virškinimo sistemos veiklai visų pirma svarbi kasdienė rutina. Ją kurti galima pradėti nuo bandymo ugdytis reguliarų tuštinimosi laiką, pavyzdžiui, ryte po pusryčių. Kūnas, priprasdamas prie rutinos, natūraliai prisitaikys. Nors kiekvieno žmogaus organizmas yra skirtingas, bet daugeliui žmonių veiksmingi tokie paprasti patarimai, kaip antai, pabudus išgerti stiklinę šilto vandens (su citrina ar be jos), išgerti prebiotinių skaidulų, kurias galite pasigaminti patys iš linų sėmenų, gysločio luobelių bei avižų sėlenų ar įsigyti ir jau pagamintų. Reikia nepamiršti, kad vartojant skaidulas, svarbu išgerti daug vandens.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją