kepta duona

11 straipsnių

Kepta duona – vienas populiariausių lietuvių patiekalų, ypač vasarą. Juoda ar šviesi duona kepama aliejuje, ant grilio ar orkaitėje. Valgoma kepta duona su sūrio, majonezo padažu. Keptos duonos dedama ir ruošiant salotas, užkandžius.

Kokia lietuviška vasara be keptos duonos – 7 patiekalai, kurie neabejotinai sulauks didžiausio populiarumo

Česnakinis sūrio padažas keptai duonai – niekas neatsisakys

Keptos duonos, pupelių ir tofu mišrainė

Keptos duonos ir krabų lazdelių mišrainė

Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu

Šie keptos duonos sumuštinukai sukelia priklausomybę, kai paragausite, suprasite kodėl taip sakau. Tokius sumuštinukus labai patogu pasiruošti iš anksčiau šventiniam stalui, vakarėliui ar tiesiog vakarui prie filmo. Užkandis gali būti šaldytuve iki 4-5 dienų (net ir po tiek dienų, sumuštiniai išliek...