Naminių kebabų receptas praverčia, kai stinga laiko, o valgyti norisi čia ir dabar. Tačiau nors ir greitas, šis maistas yra sveikas. Kuo daugiau daržovių, tuo ir sveikiau, ir gardžiau. Kebabą valgykite šiltą.
skaniausi kebabai
53 straipsnių
Kebabas (turk. kebap) – patiekalas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra termiškai apdorota mėsa. Dažniausiai naudojamas terminio apdorojimo būdas yra kepant ant iešmo, rečiau – verdant, troškinant.
Kiek pabrango kebabai arba kas papiktino pajūryje apsilankiusį Užkalnį
Kebabas – puikus pasirinkimas, kai stinga laiko
Prie visko ir visur tinkantis liulia kebabas – nustebsite, kaip paprasta jį pasigaminti
Sultingas, vegetariškas, naminis kebabas
Vištienos kebabas
Gaminame iš smulkintos mėsos ir faršo: 16 sočių ir šildančių patiekalų
Populiariausi patiekalai iš faršo – 7 Živilės receptai, tiksiantys ir šventiniams pietums
Ar žinote, kiek per kelerius metus Lietuvoje pabrango kebabai? Jei norite piktintis, žinokite, kad esate ne vieni – Europoje yra dar viena valstybė, kurios gyventojai ne juokais supyko dėl kosmiškai išaugusių kebabų kainų. Ir tuoj pat sulaukė valdžios reakcijos, paskelbusios, iki kiek nupigins taip ...
Kažkada vėl turėjo ateiti tokia diena, kai valgysiu kebabą.
Visai nebrangu, o galimybės sočiai vakarienei – kone neribotos. Būtent dėl to smulkinta mėsa ir faršas taip dažnai tampa pagrindiniu patiekalų ingredientu: pradedant balandėliais, cepelinais, žemaičių blynais ir baigiant įvairiausiomis sriubomis ir troškiniais. Šaltuoju metų laiku tokius patiekalus ...
Vėsesnis oras diktuoja savo sąlygas ne tik drabužinei, bet ir virtuvei. Natūraliai norisi šiltesnio, tonizuojančio maisto. Ir čia labai gelbsti faršas. Maisto tinklaraščio „Valgė spalvė“ autorė Živilė Stumbrienė pasakoja, kad šeimoje patiekalus iš faršo mėgsta tiek mažas, tiek didelis. Tiesa, visi t...
Nyderlandų virtuvė keliautojo akimis – fantastiški skonio atradimai ir kišenės neplėšančios kainos (1)
Turistai dažniausiai keliauja į didžiuosius Nyderlandų Karalystės miestus, tačiau maži miesteliai ir kaimai savo kraštovaizdžiu, architektūra ar restoranais nė kiek nuo jų neatsilieka. Sugalvojome su tėčiu aplankyti Nyderlandų šiaurės rytų dalį, Drentės ir Overeiselio provincijas – Hardenbergą, Omen...
Panevėžyje, Respublikos gatvėje, prieš pusantrų metų duris atvėrė greito maisto restoranas „Amazonė“. Galima būtų sakyti, kad šio verslo, o kartu – ir jų savininkų, istorija yra tokia pat egzotiška kaip ir restorano pavadinimas.
Jeigu nuvykę į Lietuvos pajūrio sostinę erzinatės ir pykstate ant vietos restoranų dėl užkeltų jų kainų, štai jums alternatyva – Palangos gatvės maisto užkandinės, kuriose maisto kokybė nė kiek nenusileidžia prabangiems restoranams, o kai kur net ir lenkia. DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanov...
Vasarą norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, gaminti lauke ir mėgautis ant žarijų keptais patiekalais. Jei ir šį savaitgalį svarstote užkurti kepsninę, tačiau tradiciniai grilio valgiai pabodo – išbandykite vištienos liuliakebabą. Maisto ekspertas dalijasi gudrybėmis, kaip lengvai ir greitai j...
Kai vietinių Panevėžio gyventojų pasiteiravau, kuri kebabinė mieste geriausia, jie nesudvejoję patvirtino – „13 kampas“. Man beliko tik nuvažiuoti į Aukštaitijos sostinę ir savo akimis pamatyti, kaip iš tiesų atrodo minėta kebabinė. Ir nors kebabų aš neragavau, man pavyko parsivežti tikrai įdomią ši...
Kebabo kainą išgirdęs kaunietis negalėjo patikėti savo ausimis: nežinau, ar bandysiu dar čia valgyti
Ketvirtadienio vakarą pajutęs alkį ir nusprendęs jį numalšinti kebabu, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas gavo smarkiai nustebti. Pasak kauniečio, darbuotoja iš jo paprašė beveik dešimties eurų, nes žmogus esą buvo skolingas už ankstesnį užsakymą.
Pats sveikiausias kebabas – tas, kuris gamintas namuose. Ingredientus įdarui galima parinkti pagal tai, ko turite šaldytuve, svarbu, kad būtų daržovių. O kuo jų daugiau, tuo skaniau. Kebabai – puikus pasirinkimas neturint laiko ilgai sukinėtis virtuvėje.
Vasara – tikrų tikriausias grilinimo sezonas, kai ant laužo, kepsninės ar šašlykinės kepti skanėstai pakeičia vakarienes ir sukviečia draugų kompanijas laiką leisti kartu. Paskutinę vasaros dieną dalinamės kepsninės sezono uždarymui tobulai tinkančiu patiekalu, kurio paruošimas – itin paprastas, o s...
Kėdainietė Irena Pečiulienė, išėjusi į pensiją ir pasiilgusi bendravimo su žmonėmis, šalia savo namų atidarė kebabų kioskelį. Moteris sako, kad darbo jai tikrai netrūksta, o patį verslą vadina tikra avantiūra.
„Delfi TV“ eteryje netrūksta paprastų ir greitai paruošiamų receptų, kurie pravers kiekvienam, tačiau šįkart šeštadieniais 9.30 val. „Delfi TV“ eteryje rodomoje laidoje „Receptų receptai“ – net 10 receptų meksikietiškų patiekalų mėgėjams. Apie tortilijas, kurios ir bus pasitelktos gaminant visus pat...
Pakeliavę po pasaulį Kipras ir Greta Dabulevičiai prieš šešerius metus Elektrėnuose ėmėsi šeimos verslo. Pradėję nuo maisto vagonėlio šiandien jie įsikūrę užkandinėje „Paragauk pats“ ir galvoja apie plėtrą. Tačiau jų planams trukdo darbo jėgos trūkumas.
Malonūs, nosį kutenantys kvapai taps nauja Švėkšnos centrinės aikštės dalimi. Vakar, antradienį, atsidarė (Liepų a. 10) nauja greito maisto užkandinė ant ratų. Kiekvieną dieną iki vėlyvo vakaro dirbsianti užkandinė žada džiuginti gausiu, skaniu asortimentu.
Vilniečiai tikrai žino, kur Vilniuje patys skaniausi kebabai. Žymioji kebabinė įsileido degustatorių Alfą į savo virtuvę ir atskleidė paslaptį, kas gi kebabus padaro tokius skanius. Pasigaminkite namie arba užsukite į „Jammi“ kebabinę, kaip tai padarė ir virtuvės mitų griovėjas.