skaniausi kebabai

53 straipsnių

Kebabas (turk. kebap) – patiekalas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra termiškai apdorota mėsa. Dažniausiai naudojamas terminio apdorojimo būdas yra kepant ant iešmo, rečiau – verdant, troškinant.

Kiek pabrango kebabai arba kas papiktino pajūryje apsilankiusį Užkalnį

Kebabas – puikus pasirinkimas, kai stinga laiko

Prie visko ir visur tinkantis liulia kebabas – nustebsite, kaip paprasta jį pasigaminti

Sultingas, vegetariškas, naminis kebabas

Vištienos kebabas

Gaminame iš smulkintos mėsos ir faršo: 16 sočių ir šildančių patiekalų

Populiariausi patiekalai iš faršo – 7 Živilės receptai, tiksiantys ir šventiniams pietums

Orijus Gasanovas specialiai DELFI iš Palangos

Jeigu nuvykę į Lietuvos pajūrio sostinę erzinatės ir pykstate ant vietos restoranų dėl užkeltų jų kainų, štai jums alternatyva – Palangos gatvės maisto užkandinės, kuriose maisto kokybė nė kiek nenusileidžia prabangiems restoranams, o kai kur net ir lenkia. DELFI Kelionių ambasadorius Orijus Gasanov...

Pats sveikiausias kebabas – tas, kuris gamintas namuose. Ingredientus įdarui galima parinkti pagal tai, ko turite šaldytuve, svarbu, kad būtų daržovių. O kuo jų daugiau, tuo skaniau. Kebabai – puikus pasirinkimas neturint laiko ilgai sukinėtis virtuvėje.

Justina Asakavičiūtė

Vasara – tikrų tikriausias grilinimo sezonas, kai ant laužo, kepsninės ar šašlykinės kepti skanėstai pakeičia vakarienes ir sukviečia draugų kompanijas laiką leisti kartu. Paskutinę vasaros dieną dalinamės kepsninės sezono uždarymui tobulai tinkančiu patiekalu, kurio paruošimas – itin paprastas, o s...