Kamuoliukams reikės: 200g. varškės, 70g. sūdytos arba rūkytos lašišos, šaukšto graikiško jogurto, šaukšto majonezo, skiltelės česnako, citrinos sulčių pagal skonį, druskos, pipirų, mėgstamų prieskoninių žolių ir agurko.
Varškę reikia sutrinti, tada į ją įmaišyti jogurtą ir majonezą, sudėti smulkiais gabaliukais pjaustytą lašišą, supilti citrinos sultis, padruskint ir papipirint. Iš tokios masės reikia rankomis suformuoti kamuoliukus. Juos išdėlioti ant agurko griežinėlių. O ant viršaus - po lapelį mėgstamos žolės.
Gaivus ir lengvas patiekalas, greitai pagaminamas, idealiai tiks kasdienybei ir, žinoma, šventėms. Pabandykite pasigaminti, nepavykti negali, per daug lengva.
Receptas pagal mitybos specialistę Indrę Trusovę.
Užsakymo nr.: PT_88955563