Apie plintančią apgaulę Radži prabilo savo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Sveiki, visi,

noriu pranešti savo gerbėjams ir mano puslapio sekėjams – neapsigaukite, gaudami kažkokias žinutes „atseit“ nuo manęs ir siūlančio isigyti kažkokias „Gerbėjo korteles“ už 100 eurų.

Tai – visiška nesąmonė ir tokias žinutes ignoruokite arba blokuokite, kitu atveju – prarasite savo „Facebook“ puslapį.

Čia yra apgaulė! Niekada nieko niekam nerašau ir nesiūlau jokių „Gerbėjo kortelių“ už 100 eurų. Neturiu tam jokio reikalo ir laiko. Būkite budrūs ir neapsigaukite!

Sėkmės visiems bendraujant. Jūsų Radži!

Pasidalinkite šia žinute, kad nekiltų klausimų...“ – prašė dainininkas.

Gerbėjai greitai sureagavo į Radži skelbimą ir neslėpė, kad jie iš tiesų buvo sulaukę tokių ar panašių aferistų žinučių.

„Ko tie sukčiai nesugalvoja – man siūlė Alano Chošnau kortelės pirkti, beliko užblokuoti“, – dalijosi viena gerbėja.

„Man siulė nusipirkti už 800“, – antrino kita.

„Ačiū, kad perspėjote... Ir mane atakavo panašaus turinio žinutėmis prieš kokią savaitę... Išradingi aferistai šiais laikais...“ – stebėjosi trečia.

„Taip, jau gavau, bet per kvailas buvo, jam nepasisekė manęs apmulkinti. Parašiau jam, kad „Facebook“ man ką tik pranešė, jog jūs sūkčius esate (žinoma niekas nieko nepranešė) ir jis dingo pats iš eterio“, – savo patirtimi dalijosi dar viena moteris.

„Ir man siūlė įsigyt kortelę į koncertus, bet atsisakiau – pasakiau, kad dar užsidirbu ant bilieto“, – rėžė kita.

Verta priminti, kad sukčiai žinomų žmonių vardu naudojasi jau ne pirmą kartą, todėl būtina išlikti budriems, nespausti ant jokių nuorodų ir nesidalinti savo asmenine informacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją