Sekmadienio vakarą G. Alijeva su savo sekėjais pasidalijo trumpu vaizdo įrašu. Moteris jame pasakojo, kad džiaugiasi, jog vaikai tampa vis savarankiškesni, o su atėjusiu rudeniu pavyks grįžti ir į kasdienę rutiną.

„Na, ką, mamytės, su Rugsėjo pirmąją mus. Pagaliau režimas, rutina grįš į mūsų visų gyvenimus. Labai fainiai. Atėjo toks momentas, kad man nebereikės rytais keltis, nes mano abudu vaikai patys susiruoš į autobusą ir mokyklą.

Baigėsi dar vienas galvos skausmas. 4 metus dukrą, vėliau sūnų vežiojau į pradinę mokyklą. Nuo rytojaus gražuolis pats sės į autobusą ir su sese kartu važiuos. Mano vargai baigėsi, dėl to esu labai laiminga“, – šypsodamasi kalbėjo G. Alijeva.

Pirmadienio rytą žinoma atlikėja pasidalijo ir keliomis nuotraukomis, kuriose yra įamžinta su savo dukra ir sūnumi.

„Su mokslo metų pradžia“, – trumpai šalia nuotraukų rašė G. Alijeva.

Tiesa, sekėjai netruko pastebėti, kad grupės „Šeškės“ narės dukra Tėja – lyg du vandens lašai panaši į pačią G. Alijevą. Be to, ne vienas komentavo, kad per vasarą mergina, matyt, gerokai ūgtelėjo – panašu, kad net praaugo mamą.

„O dukrytė jau mamą praaugo. Ar tik vizualiai taip atrodo?“, „Oho kokia dukryte, bus aukšta. Graži panelė auga, gražūs visi“, „Su Rugsėjo 1-ąją. O jau dukrytė kokio grožio“, – gražių komplimentų Tėjai ir visai šeimai negailėjo G. Alijevos sekėjai.

Daugiau apie žinomų mamų ir tėčių emocijas mokslo metų pradžioje galite skaityti kitame „Delfi“ staipsnyje: