„Nėra nieko geriau, kaip pasitikti vasarą geros savijautos. Kaip smagu, kad viena kitą galime palaikyti, įkvėpti, padrąsinti ir paskatinti rūpintis savimi. Naujas mūsų žurnalo numeris būtent apie tai, kas padeda mums jaustis geriau ir sveikiau. Jame ne tik naujausios sporto mados tendencijos, olimpiados Paryžiuje gidas, bet ir žinomi įdomūs herojai, įkvepiantys mus daryti dėl savęs daugiau, siekti užsibrėžtų tikslų ir patirti ką nors naujo!“ – sveikindama renginio svečius akcentavo „ELLE Lithuania“ prodiuserė ir „ELLE Lithuania Kids“ žurnalo vyriausioji redaktorė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė.

Pasak treniruotę vedusios trenerės Rasos Vilkienės, nėra geresnės motyvacijos nei vasaros sezonas ir moterų bendrystė, rašoma pranešime spaudai.

„Pripažinkime, kiekviena norime jaustis puikiai, būti drąsios, gyventi pasitikėdamos savimi ir nieko neslėpdamos. Šis jausmas – nuostabus ir tai yra tam tikras gyvenimo balansas, kurį tikrai įmanoma pasiekti. Tereikia nuo šiandien imti ir daryti! O dar geriau – tai daryti kartu su drauge ar draugu tam, kad vienas kitą palaikytumėte tada, kai apleis noras ir jėgos“, – susirinkusias dalyves motyvavo Rasa.

Į bendrą rytinę moterų treniruotę atvyko daug garsių moterų. Čia buvo galima išvysti garsią Lietuvos dizainerę Agnę Kuzmickaitę. Prie sportuojančiųjų prisijungė verslininkės ir dizainerės Rūta Mackevičiūtė, Viktorija Jakučinskaitė, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė ir Simona Burbaitė, garsus modelis Simona Starkutė, pianistė Ieva Dudaitė, verslininkės Justė Pinkevičienė, Eskedar Tilahun ir kiti gerai žinomi veidai.

Naujojo leidinio numerio viršelį šį kartą papuošė dainininkė ir modelis Ginta Kubiliūtė, kurią muzikos pasaulis geriau žino tiesiog Gintos vardu. Užsienyje laimę kurianti lietuvių kilmės atlikėja yra ir specialaus projekto „ELLE On The Go with Ginta“ vedėja. Ji, kaip ir kitos renginio viešnios, nepraleido progos dalyvauti treniruotėje.

Treniruotę sudarė kelios dalys: dviračio minimas skambant ritmingoms melodijoms, kūno pusiausvyrai, lankstumui skirti ir funkciniai pratimai, tempimas ir meditacija.