Prieš devynerius metus kelionė į Niujorką vilnietei Nomedai Kuodienei tapo lemtinga. Jau anksčiau norėjusi įkurti savo verslą, tik stokojusi idėjų, moteris suprato – į mūsų kraštus reikia grąžinti visame pasaulyje populiarius beigelius.
Verslą pradėjusi itin mažose Halės turgaus patalpose ir per dieną iškepdavusi vos 12 beigelių, šiandien kavinės „Beigelistai“ vadovė džiaugiasi ne tik antra atidaryta kavine, bet ir ženkliai išaugusiomis gamybos apimtimis.
Šiame Delfi interviu su N. Kuodiene kalbamės apie jos beveik dešimtmetį skaičiuojantį verslą ir jo paslaptis. Pašnekovė papasakos, kodėl nusprendė imtis nuosavo verslo, kodėl į rinką atėjo su itin nišiniu produktu ir kaip atrodo išties nelengva minėtų produktų gamyba.