„Pradėkime nuo to, kad vienas iš paprasčiausių pasirinkimų renkantis ką pirksime– reikia imti brangiausius produktus. Sutaupyti nepavyks. Nors bandelės atrodo vienodai, tačiau brangesnė bus drėgnesnė. Paskrus tik išorė, vidus liks drėgnas. Pigi perdžius ir bus neskani“, – dėlioja verslininkas ir sako, kad būdas, kokiu bus skrudinama bandelė, nesvarbu.

Tačiau R. Markovčius siūlo bandelę skrudinti keptuvėje, kurioje buvo kepamas mėsos paplotėlis ir liko truputį riebalų, kurie susigers į bandelę. Tačiau nereikia jos mirkyti riebaluose.

Kotletuką geriausia gamint iš maišytos mėsos – 70 proc. jautienos ir 30 proc. kiaulienos. Įmonei faršą tiekia specializuota įmonė. Kiaulienos reikia, kad mėsainis būtų kiek riebesnis. Jei nori tik jautienos, teks pridėti ir riebalo.

Kalbant apie kitus kotleto ingredientus, tai druska ir pipirai. Jei naudojama brandinta jautiena, to užtenka. Jei mėsa paprasta, galima pridėti baziliko, cinamono. Prieskonių nereikia bijoti. Galima pridėti daug žalumynų. Jų turi būti daug, kad jie jaustųsi.

Sūris būtinas. Norintys įmantrumo, gali pridėti kiaušinį, šoninę, svogūno laiškų, ridikėlių daigų.