116
Kitas

Virtų bulvių didžkukuliai

Virtų bulvių ir varškės kugelis – nustebsite, kaip skanu

Ingredientai:

Bulvės 1 kg
Sviestas 100 g
Varškė 200 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Mėtos 1 šaukštelis

1. Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.
2. Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite sutrintus ir smulkiai supjaustytus šviežius mėtų lapelius, prieskonius, kiaušinių trynius, miltus, pertrintą varškę.
3. Labai gerai išmaišykite.
4. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.
5. Kepimo skardą gausiai ištepkite sviestu, sukrėskite paruoštą tešlą ir dėkite kepti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.
6. Kepkite apie 40 minučių.
7. Patiekite su grietine ir kastiniu.

116
Kitas

Virtų bulvių didžkukuliai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją