REIKĖS:

1 kg bulvių;

4 šaukštų sviesto;

2 šaukštų miltų;

100 ml pieno;

500 g mėgstamos mėsos faršo;

druskos;

pipirų;

1 morkos;

1 svogūno;

200 ml mėsos sultinio.

GAMINIMAS:

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite su karštu pienu ir sviestu. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir morką (šiaudeliais), trumpai juos pakepinkite, sudėkite faršą. Taip kepkite, kol išgaruos visas skystis. Supilkite sultinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir vis pamaišant troškinkite apie 15 minučių.

Keptuvėje išlydykite sviestą, įmaišykite miltus. Šį mišinį įmaišykite į mėsos masę. Kepimo indą patepkite sviestu, sudėkite mėsos troškinį, tolygiai paskirstykite, ant viršaus sukrėskite bulvių košę. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaus!