Kai draugai paskambina, kad už pusvalandžio užsuks į svečius, šis patiekalas jus išgelbės. Juk gardžiuosius čeburekus visi labai mėgsta, o jei dar jų pagaminimas užtrunka vos kelias minutes - tai geriausias pasirinkimas!

Prie šio gardaus patiekalo puikiai tiks paprastas vištienos arba daržovių sultinys. Skanaus!

REIKĖS:

300 g kiaulienos faršo;

6 didelių, plonų vaflių;

2 kiaušinių;

100 g miltų;

50 ml pieno;

1 svogūno;

druskos;

prieskonių.

GAMINIMAS:

Pasigaminkite tešlą: sumaišykite vieną kiaušinį, miltus, pieną, druską. Dabar įdaro eilė: sumaišykite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir prieskonius, įmuškite vieną kiaušinį. Imkite vaflį, perpjaukite jį pusiau ir tepkite storą įdaro sluoksnį. Uždenkite kitu vafliu ir perpjaukite dar kartelį pusiau. Iš vieno vaflio išeina 4 čeburekai. Kiekvieną gabaliuką apvoliokite tešloje ir dėkite į kaitriai įkaitintą keptuvę (į ją prieš tai įpilkite kelis lašus aliejaus). Apkepkite iki rudumo iš abiejų pusių.