Produktai:

3 didelės svogūno galvos,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė alaus,
pusė arbatinio šaukštelio matų aitriųjų pipirų,
pusė arbatinio šaukštelio druskos,
aliejaus kepimui, aitriųjų pipirų pabarstymui.

Gaminimas:

1. Pirmiausiai reikia užmaišyti tešlą apvoliojimui. Suberkite į dubenėlį miltus, druską ir aitriųjų pipirų miltukus. Palaipsniui maišydami pilkite alų, kol pasidarys vientisa masė.

2. Nulupkite svogūnus, supjaustykite 0,5 centimetro storio žiedais, pamirkykite tešloje.

3. Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų, jame apkepkite tešloje išvoliotus svogūnų žeidus, kol jie pasidarys šviesiai gintarinės spalvos. Iškepusius žiedus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Tada pabarstykite maltais aitriaisiais pipirais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)