Reikės:
Sūris fermentinis
Kiaulienos filė karšto rūkymo
Kiaušiniai 1 vnt.
Druska 1 ž.
Cukrus 2 v.š.
Jogurtas 125 g
Miltai 1 stiklinė
Aliejus 1 v.š. ir 2 v.š.
Balzamiko acto kremas
Gaminame:
1. Sumaišyti miltus, kiaušinius, jogurtą, druską, aliejų ir cukrų.
2. Ant mėsos gabalėlio dėti griežinėlį sūrio ir užvožti kitu mėsos gabalėliu.
3. Ant keptuvės užpilame nedaug tešlos blynukui, apkepame ir uždedame įdarą. Ant viršaus užpilame vėl tešlos. Kepame, kol iškeps vidus.
4. Apverčiame.
5. Apšlakstome balzamiko acto kremu.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)