Reikės:

6 didelių bulvių,
3 valg. šaukšt. miltų,
2 kiaušinių,
druskos ir maltų pipirų pagal skonį,
aliejaus kepimui.

1. Bulves nulupkite, išvirkite ir sugrūskite. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų, baltymus išplakite iki standžių putų. Į bulves suberti druską ir pipirus, sudėti trynius ir gerai išmaišyti. Tada palaipsniui berti miltus ir krėsti išplaktus baltymus. Gerai išminkyti tešlą.

2. Ant miltais pabarstyto stalo iškočioti didelį ploną tešlos lakštą. Supjaustyti rombeliais, kiekvieną viduryje įpjauti išilgai.

3. Vieną rombo galą perkišti per įpjovimą. Paskui paimti už abiejų galų ir patempti. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)