Reikės

1 kg desertinės kreminės varškės
3 pakelių skirtingų skonių želės
100 g grietinės arba jogurto
2 pakelių želatinos (2x20 g)
3–4 v. š. cukraus (pagal skonį)
1 a. š. vanilinio cukraus

Gaminimas

Želę ištirpinti su mažesniu kiekiu vandens, negu nurodyta ant pakuotės(apie 300 ml). Kai želė sustings, supjaustome ją kubeliais.

2 pakelius želatinos ištirpiname 200 ml verdančiame vandenyje, užvirti nereikia.

Kol želatina vėsta, pasiruošiame varškę. Varškę su grietinę ir cukrumi išmaišome iki vientisos masės. Pravėsusią želatiną maža srovele supilame į varškę, pastoviai plakdami su šluotelę. Tuomet supilame želę, greitai išmaišome ir supilame į indą. Dirbam sparčiai, nes varškė greitai stingsta.

Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite kol sustings apie porą valandų. Geriausiai iš vakaro.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją