Produktai:
300 g vištos krūtinėlės,
100 g morkų,
80 g svogūnų,
10 g česnakų,
50 g salierų,
1 kiaušinis,
kario pagal skonį.
Kaip gaminti:
Morkas sutarkuokite, sudėkite į trintuvo indą, įdėkite didelį svogūną, kelias česnako skilteles, saliero stiebą ir sutrinkite.
Atskirai trintuvu sutrinkite vištos krūtinėlę, sumaišykite su daržovių mase. Įmuškite kiaušinį, įdėkite prieskonių ir išmaišykite.
Suformuokite kotletus ir kepkite keptuvėje su dangčiu, iš kiekvienos pusės maždaug po 2 min.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (10)