2 kiaušiniai;
1 stiklinė kefyro;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
1 v.š. cukraus;
2 v.š. kokosų aliujaus (ištirpinto);
žiupsnis kokoso drožlių;
130 g miltų

Ingridientus sumaišyti ir kepti keptuvėje be aliejaus arba ant trupučio išlydyto kokosų aliejaus. Patiekti su mėgstama uogiene ar uogomis.

Inga A.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją