Reikės:
4 ešerio file gabaliukai,
druska,
raudonėlis,
malti baltieji pipirai.
Padažas:
2 šaukštai sviesto,
4 skiltelės česnako,
4 maži jauni laiškiniai svogūnai,
apie 1 stiklinę pieno,
2 šaukštai miltų.
Žuvies file ištrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti 15–20 min.
Kepkite pavartant po kelias minutes keptuvėje.
Padažui:
Įkaitinkite keptuvėje sviestą ir apkepinkite smulkintus česnakus ir svogūno galvutes.
Dėkite miltų ir maišykite, kad jie nesusviltų. Maišant pilkite pieno (pilkite tiek, kokio tirštumo norite padažo). Pagardinkite druska ir pipirais.
Berkite smulkintus svogūno laiškus ir gerai išmaišykite.
Į lėkštę dėkite žuvį ir užpilkite padažu.