Reikalingi produktai:

Pakuotės pirktinio biskvito (tikrai tiks ir paprasti sausainiai);
3 pakeliai skirtingų skonių ir spalvų želė;
500 g grietinės;
1 stiklinė cukraus;
20 g želatinos;
Vanilinio cukraus;

Eiga:

1. Iš anksto sustingdykite želė.

2. Kremo ruošimui reikia išbrinkyti želatiną. 10 šaukštų šalto vandens 20 g želatinos 30 minučių palaikyti, tada ant mažos ugnies arba vandens vonioje maišyti, kad ištirptų želatina, leisti šiek tiek atvėsti.

3. Į indą sudėkite 500 g grietinės, 1 stiklinę cukraus, ir vanilės. Viską išmaišykite arba išplakite.

4. Taip pat nepamirškite plona srovele supilti želatiną.

5. Pasiruoškite indą, kuriame laikysite tortą. Jo dugną išklokite maistine plėvele.

6. Sulaužykite biskvito 2 lakštus arba supjaustykite mažais kvadratėliais. Želė supjaustykite.

7. Į indą reikės dėti sluoksniais. Pirma sudėkite biskvitą su želė, tada užpilkite grietinės, ir taip kartojate, kol viską baigsite. Paskutinį sluoksnį paspauskite.

8. Neškite į šaldytuvą 3-4 val. Išverskite į plokščią lėkštę. Turėtų lengvai viskas išsiimti, o plėvelė gražiai nusiimti. Puoškite kaip tik širdis geidžia :) SKANAUS!

Danguolė Venckuvienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)