Reikės:
2 vištos krūtinėlės,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
2 šaukštai miltų,
1 šaukštas medaus,
1 šaukštelis paprikos miltelių aštrių,
1 šaukštas sezamo sėklų,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų,
aliejaus kepimui.
Vištieną supjaustome kubeliais nedideliais, beriame druską, pipirus, paprikos miltelius ir gerai ištriname mėsą. Mėsą dedame į miltų – krakmolo mišinį ir apvoliojame iš visų pusių. Patogiausia sudėti į maišelį ir gerai supurtyti.
Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų ir iškepame.
Supilame medų ant vištienos ir gerai išmaišome. Tada beriame sėklas ir išmaišius pakepame dar vos vos.
Iškepusius sumauname ant iešmelių ir valgome su pasirinktu garnyru.
P. S. galima valgyti ir be iešmelių, čia kaip kam norisi.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)